nieuws

Meer omzet voor installatietak Stork

bouwbreed

naarden – De divisie Technical Services van Stork heeft in het tweede kwartaal van dit jaar de omzet opgevoerd tot 214 miljoen euro. In dezelfde periode vorig jaar bedroeg deze nog 158 miljoen euro. De stijging is grotendeels veroorzaakt doordat de boileractiviteiten aan de divisie zijn toegevoegd. Het bedrijfsresultaat steeg licht, van 13,4 naar 13,8 […]

naarden – De divisie Technical Services van Stork heeft in het tweede kwartaal van dit jaar de omzet opgevoerd tot 214 miljoen euro. In dezelfde periode vorig jaar bedroeg deze nog 158 miljoen euro. De stijging is grotendeels veroorzaakt doordat de boileractiviteiten aan de divisie zijn toegevoegd.

Het bedrijfsresultaat steeg licht, van 13,4 naar 13,8 miljoen.

De divisie boert vooral goed op de industriële markt. Op de kantorenmarkt zijn de omstandigheden nog altijd moeilijk. Niettemin wist Stork ook op dat terrein nieuwe opdrachten binnen te halen. Zo heeft de universiteit van Amsterdam het technisch beheer en onderhoud van een deel van haar gebouwen uitbesteed aan Stork.

Het concern zag de totaalomzet in het tweede kwartaal stijgen met 13 procent naar 453 miljoen euro. De nettowinst kwam 57 procent hoger uit, op 33 miljoen euro.

Reageer op dit artikel