nieuws

Maastricht bekijkt mogelijkheden brug

bouwbreed Premium

maastricht – Maastricht laat de mogelijkheden onderzoeken voor een tweede Noorderbrug over de Maas. Volgend jaar moet de mit-studie daarvoor zijn afgerond. De PvdA-raadsfractie maakt zich zorgen over het vastlopen van het verkeer dat vanaf de A2 via de Noorderbrug Maastricht in rijdt. Het gaat nu om incidenten, aldus B en W. Maar er moet […]

maastricht – Maastricht laat de mogelijkheden onderzoeken voor een tweede Noorderbrug over de Maas. Volgend jaar moet de mit-studie daarvoor zijn afgerond.

De PvdA-raadsfractie maakt zich zorgen over het vastlopen van het verkeer dat vanaf de A2 via de Noorderbrug Maastricht in rijdt.

Het gaat nu om incidenten, aldus B en W. Maar er moet een oplossing komen voor het Maaskruisend verkeer. De PvdA vreest problemen als het werk aan de A2-tunnel beginnen. B en W stellen dat bij de aanbesteding nadrukkelijk geëist is, dat de aannemer zorgt voor goede bereikbaarheid van de stad.

Reageer op dit artikel