nieuws

Herbouw Volkshoes Geleen kost 2 miljoen

bouwbreed

geleen – De gemeente Sittard-Geleen laat het gemeenschapshuis het Volkshoes in de wijk Lindenheuvel herbouwen. De gemeente investeert daarin twee 2 euro. Als de gemeenteraad akkoord gaat, kan snel met de bouw worden begonnen. De voormalige gemeente Geleen trok enkele jaren geleden al 1,5 miljoen uit voor een verbouwing, maar door de herindeling met Sittard […]

geleen – De gemeente Sittard-Geleen laat het gemeenschapshuis het Volkshoes in de wijk Lindenheuvel herbouwen. De gemeente investeert daarin twee 2 euro.

Als de gemeenteraad akkoord gaat, kan snel met de bouw worden begonnen. De voormalige gemeente Geleen trok enkele jaren geleden al 1,5 miljoen uit voor een verbouwing, maar door de herindeling met Sittard en daarop volgende bezuinigingen is het daarvan nooit gekomen.

Reageer op dit artikel