nieuws

Gezamenlijk complex voor specialisten

bouwbreed

ede – Er komt een Multimedisch Gezondheidscentrum naast het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. In het gebouw kunnen specialisten uit diverse medische disciplines gezamenlijk gebruikmaken van de faciliteiten. Het centrum is een project van Kuin Vastgoed uit Ede. Het complex bestaat uit vier torens rondom een centrale ruimte. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt […]

ede – Er komt een Multimedisch Gezondheidscentrum naast het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. In het gebouw kunnen specialisten uit diverse medische disciplines gezamenlijk gebruikmaken van de faciliteiten. Het centrum is een project van Kuin Vastgoed uit Ede.

Het complex bestaat uit vier torens rondom een centrale ruimte. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt 5000 vierkante meter. Behalve de werkplekken voor de specialisten, komen er faciliteiten als een parkeerkelder en een restaurant.

Kuin kwam een jaar geleden met het plan omdat er in de gezondheidszorg een groeiende behoefte bestaat om specialisten gezamenlijk te huisvesten. Met het Multimedisch Gezondheidscentrum kunnen zij onder één dak worden ondergebracht.

De verkoop van de praktijkruimten is inmiddels begonnen. Naar verwachting kan met de bouw eind dit jaar worden begonnen.

Reageer op dit artikel