nieuws

Eindelijk fiat voor koopcentrum Arnhem

bouwbreed

arnhem – Na jarenlang gesteggel begint in september de bouw van het nieuwe winkelcentrum Vredenburg in Arnhem-Zuid. Volgens eigenaar Nedlloyd Pensioenfonds is er eindelijk overeenstemming met de zittende ondernemers. Het gaat om vernieuwing van het bestaande winkelcentrum met een oppervlakte van 2100 vierkante meter. De huidige huurders, een Chinees restaurant, een C1000, bloemist, bakker en […]

arnhem – Na jarenlang gesteggel begint in september de bouw van het nieuwe winkelcentrum Vredenburg in Arnhem-Zuid. Volgens eigenaar Nedlloyd Pensioenfonds is er eindelijk overeenstemming met de zittende ondernemers.

Het gaat om vernieuwing van het bestaande winkelcentrum met een oppervlakte van 2100 vierkante meter. De huidige huurders, een Chinees restaurant, een C1000, bloemist, bakker en een snackbar, krijgen ook in het nieuwe, meer compacte ontwerp een plek. Zij zitten al jaren te wachten op de renovatiebeurt.

Om op een aaneengesloten stuk grond te kunnen bouwen, bleek een grondruil met de gemeente nodig. Tot nu toe bestond het winkelcentrum uit twee aan elkaar gekoppelde delen. In het nieuwe ontwerp is sprake van één rechthoekig complex.

Op de grond die Arnhem bij de ruildeal van Nedlloyd heeft gekregen, verrijst volgend jaar een appartementencomplex.

Reageer op dit artikel