nieuws

Dual-verlichtingsarmatuur ideaal voor eenmalig gebruik

bouwbreed Premium

wijk bij duurstede – Jacs. Koopman importeert uit Italië Dual PL inbouw verlichtingsarmaturen voor eenmalig gebruik van het fabrikaat Duralamp. Bij het bereiken van de verwachte levensduur worden armatuur, lamp, reflector en elektronica met een simpele handeling – door een klikverbinding voor de elektrische aansluiting – in hun geheel vervangen. Zo is de gebruiker in […]

wijk bij duurstede – Jacs. Koopman importeert uit Italië Dual PL inbouw verlichtingsarmaturen voor eenmalig gebruik van het fabrikaat Duralamp.

Bij het bereiken van de verwachte levensduur worden armatuur, lamp, reflector en elektronica met een simpele handeling – door een klikverbinding voor de elektrische aansluiting – in hun geheel vervangen. Zo is de gebruiker in één keer weer gedurende langere tijd verzekerd van een goede lichtwerking, verklaart de importeur. Reparatie- en onderhoudskosten zijn er normaal gesproken niet. De levensduur van de PL-lamp is ongeveer 10.000 uur.

De Dual-verlichtingsarmaturen worden standaard geleverd met een energiebesparende 230 volt elektronische fluorescentielamp. De behuizing is gemaakt van recyclebaar polycarbonaat. De armaturen zijn met twee stalen veren aan het plafond te bevestigen.

De armaturen zijn geschikt voor allerlei binnentoepassingen, vooral op plaatsen waar het vervangen van een lamp niet zo simpel is.

Reageer op dit artikel