nieuws

Corporaties Duwo en Intermezzo fuseren

bouwbreed

delft/amstelveen – De fusie tussen Duwo en Intermezzo is rond. De twee studentenhuisvesters uit respectievelijk Delft en Amstelveen beheren samen 15.000 woningen. Het tweetal is actief in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Delft, Den Haag en Leiden. De fusiecorporatie gaat Duwo heten en komt onder leiding te staan van directeur J. Benschop van het huidige Duwo. De […]

delft/amstelveen – De fusie tussen Duwo en Intermezzo is rond. De twee studentenhuisvesters uit respectievelijk Delft en Amstelveen beheren samen 15.000 woningen. Het tweetal is actief in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Delft, Den Haag en Leiden.

De fusiecorporatie gaat Duwo heten en komt onder leiding te staan van directeur J. Benschop van het huidige Duwo. De fusie is ingegeven door het gegeven dat onderwijsinstellingen zich niet meer aan stads- en gemeentegrenzen houden.

Reageer op dit artikel