nieuws

Aannemer Van Baalen neemt Poley over

bouwbreed

goes – Aannemer Van Baalen uit Goes neemt per 1 oktober 2005 collegabedrijf Poley uit Kruiningen over. “De overname heeft geen negatieve gevolgen voor de 25 medewerkers van onze ondernemingen”, aldus directeur P. van Baalen. “De bedrijven werken op verschillende markten en zijn niet elkaars concurrenten. De samenwerking versterkt onze economische basis en biedt groeiperspectieven.”

goes – Aannemer Van Baalen uit Goes neemt per 1 oktober 2005 collegabedrijf Poley uit Kruiningen over. “De overname heeft geen negatieve gevolgen voor de 25 medewerkers van onze ondernemingen”, aldus directeur P. van Baalen. “De bedrijven werken op verschillende markten en zijn niet elkaars concurrenten. De samenwerking versterkt onze economische basis en biedt groeiperspectieven.”

Reageer op dit artikel