nieuws

Van Strien wijst permanent de weg

bouwbreed

velddriel – Traffic Service Van Strien gaat weggebruikers permanent de weg wijzen. Het bedrijf uit Velddriel heeft daarvoor een aparte afdeling opgericht. Eerder deed de onderneming ervaring op met tijdelijke bewegwijzering. Van Strien verzorgde onder meer in opdracht van Bouwcombinatie Wâldwei de bewegwijzering bij de verdubbeling van de N31 in Friesland. Het bedrijf ontwierp, produceerde […]

velddriel – Traffic Service Van Strien gaat weggebruikers permanent de weg wijzen. Het bedrijf uit Velddriel heeft daarvoor een aparte afdeling opgericht. Eerder deed de onderneming ervaring op met tijdelijke bewegwijzering.

Van Strien verzorgde onder meer in opdracht van Bouwcombinatie Wâldwei de bewegwijzering bij de verdubbeling van de N31 in Friesland. Het bedrijf ontwierp, produceerde en plaatste alle benodigdheden. Nog tot september geeft de onderneming de omleidingen aan voor het onderhoud aan de A9 nabij de Gaasperdammerweg in Amsterdam. Na afloop brengt zij de permanente bewegwijzering aan.

Reageer op dit artikel