nieuws

Thiess scoort royaal voor Duitse Hochtief

bouwbreed

essen – Thiess heeft van staalproducent Onesteel opdracht gekregen de Zuid-Australische ertsgroeve Magnet in Whyalla uit te breiden. De order brengt 135 miljoen euro aan omzet in het laadje. De werkzaamheden dienen in het voorjaar van 2007 te zijn voltooid. Thiess is een dochter van Leighton die op zijn beurt weer onderdeel uitmaakt van de […]

essen – Thiess heeft van staalproducent Onesteel opdracht gekregen de Zuid-Australische ertsgroeve Magnet in Whyalla uit te breiden.

De order brengt 135 miljoen euro aan omzet in het laadje. De werkzaamheden dienen in het voorjaar van 2007 te zijn voltooid.

Thiess is een dochter van Leighton die op zijn beurt weer onderdeel uitmaakt van de Duitse bouwer Hochtief. Recent noteerde de Australische firma eveneens het project Alcan-Gove op zijn werklijst. Van de 1,2 miljard euro die het karwei vergt, int Thiess 90 miljoen euro.

Reageer op dit artikel