nieuws

Projecttapijt Bonar bestrijdt bacteriën

bouwbreed

krommenie – Bonar Floors stelt de vernieuwde Flotex-projectvloerbedekkingen voor. De fabrikant uit Krommenie voegt er standaard de bacteriebestrijder Sanitized aan toe. Dat maakt de vloerbedekking geschikt voor onder meer scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Sanitized is in de rug van de vloerbedekking verwerkt en blijft ook bij intensief stofzuigen en nat reinigen actief. Onderzoek wijst […]

krommenie – Bonar Floors stelt de vernieuwde Flotex-projectvloerbedekkingen voor. De fabrikant uit Krommenie voegt er standaard de bacteriebestrijder Sanitized aan toe. Dat maakt de vloerbedekking geschikt voor onder meer scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Sanitized is in de rug van de vloerbedekking verwerkt en blijft ook bij intensief stofzuigen en nat reinigen actief.

Onderzoek wijst volgens de fabrikant uit dat Flotex bijdraagt aan het welbevinden van astmapatiënten. Flotex bindt stof en vuil aan de vezels. De vloerbedekking hoeft maar twee keer per week gezogen. Het materiaal is waterdicht zodat het snel droogt. Bonar Floors geeft tien jaar garantie op slijtage. De vezels staan tienmaal dichter op elkaar dan bij �gewoon� projecttapijt en vergroten zo de weerstand tegen plet, sporen en looppaden. De fabrikant rekent voor dat Flotex 64 procent kan besparen op onderhoudskosten.

Reageer op dit artikel