nieuws

Houtrestauratie in bestek Stabu

bouwbreed

amersfoort – Houtrestauratie uitgevoerd volgens het KOMO-procescertificaat BRL Instandhoudingstechnologie (BRL 5020) is opgenomen in het Stabu-standaardbestek. Initiator Vereniging Timmerwerk Restauratie (VTR), de branchevereniging van restauratietimmerbedrijven en restauratietimmerfabrieken, verwacht dat veel restauratie-architecten, bouwkostenadviseurs en bestekschrijvers het nieuwe Stabu-onderdeel gaan opnemen in hun restauratiebestekken. Opdrachtgevers hebben dan zekerheid over de kwaliteit van het uit te voeren restauratietimmerwerk, meent […]

amersfoort – Houtrestauratie uitgevoerd volgens het KOMO-procescertificaat BRL Instandhoudingstechnologie (BRL 5020) is opgenomen in het Stabu-standaardbestek. Initiator Vereniging Timmerwerk Restauratie (VTR), de branchevereniging van restauratietimmerbedrijven en restauratietimmerfabrieken, verwacht dat veel restauratie-architecten, bouwkostenadviseurs en bestekschrijvers het nieuwe Stabu-onderdeel gaan opnemen in hun restauratiebestekken. Opdrachtgevers hebben dan zekerheid over de kwaliteit van het uit te voeren restauratietimmerwerk, meent de VTR.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels