nieuws

Haven Sint-Maarten moet uitbreiden

bouwbreed

philipsburg – De haven van Philipsburg op Sint-Maarten moet de komende jaren uitbreiden. In het eerste kwartaal van dit jaar kreeg men 22 procent meer containers te verwerken vergeleken met dezelfde periode in 2004. De sterke groei wordt deels toegeschreven aan de forse toename van bouwactiviteiten op het eiland, waarvoor op grote schaal bouwmaterialen moeten […]

philipsburg – De haven van Philipsburg op Sint-Maarten moet de komende jaren uitbreiden. In het eerste kwartaal van dit jaar kreeg men 22 procent meer containers te verwerken vergeleken met dezelfde periode in 2004. De sterke groei wordt deels toegeschreven aan de forse toename van bouwactiviteiten op het eiland, waarvoor op grote schaal bouwmaterialen moeten worden geïmporteerd. Daarnaast blijft het aantal toeristen dat het Caribische eiland bezoek, groeien. Dat brengt met zich mee dat meer goederen moeten worden ingevoerd.

Reageer op dit artikel