nieuws

Financiële man Corio onder druk opgestapt

bouwbreed

utrecht – De financieel directeur van vastgoedbedrijf Corio stapt onder druk van de commissarissen op. De financiële man J. van Leeuwen is de derde bestuurder die de afgelopen jaren de laan uit is gestuurd bij de beursgenoteerde vastgoedbelegger. Een woordvoerder van Corio wilde niet ingaan op de achtergronden van het ontslag van Van Leeuwen. “We […]

utrecht – De financieel directeur van vastgoedbedrijf Corio stapt onder druk van de commissarissen op. De financiële man J. van Leeuwen is de derde bestuurder die de afgelopen jaren de laan uit is gestuurd bij de beursgenoteerde vastgoedbelegger.

Een woordvoerder van Corio wilde niet ingaan op de achtergronden van het ontslag van Van Leeuwen. “We gaan niet verder op de zaak in.” In een summiere verklaring meldde het bedrijf het vertrek van de financieel directeur.

Van Leeuwen volgde vier jaar geleden J. Visscher op, die moest vertrekken na een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Eind 2002 verliet bestuursvoorzitter T. Wernink de onderneming.

Reageer op dit artikel