nieuws

Directeur Portaal kreeg geen bonus

bouwbreed

veenendaal – Portaal ontkent dat de vertrekkende directeur A. van Usen een gouden handdruk van 1 miljoen euro krijgt. Berichten hierover doken afgelopen weekend op in de pers. De bestuurder van de woningbouwcorporatie zou per direct zijn functie neer hebben moeten leggen omdat hij geknoeid zou hebben met zijn declaraties. Portaal bevestigt dat het ministerie […]

veenendaal – Portaal ontkent dat de vertrekkende directeur A. van Usen een gouden handdruk van 1 miljoen euro krijgt. Berichten hierover doken afgelopen weekend op in de pers. De bestuurder van de woningbouwcorporatie zou per direct zijn functie neer hebben moeten leggen omdat hij geknoeid zou hebben met zijn declaraties. Portaal bevestigt dat het ministerie van VROM onderzoek doet naar de handel en wandel van Van Usen.

Op het verhaal dat de vertrekbonus van Van Usen bestaat uit twee keer een jaarsalaris, een opzegtermijn van acht maanden en toegezegd advieswerk van 200.000 euro wil de woordvoerder van de woningbouwcorporatie niet reageren. “De zaak is nu onder de rechter.”

Reageer op dit artikel