nieuws

Cementgebonden gietvloeren verklaard

bouwbreed

rotterdam – Sinds deze week is er een handleiding over cementgebonden gietvloeren. De SBR-publicatie geeft tekst en uitleg over onder andere de toepassingswijze en de vele mogelijkheden van dit type gietvloer. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in dunne egalisaties, dekvloeren en industriële eindafwerkingen. De handleiding Cementgebonden Gietvloeren verscheen op initiatief van de Nederlandse Mortel Organisatie (NeMO) […]

rotterdam – Sinds deze week is er een handleiding over cementgebonden gietvloeren.

De SBR-publicatie geeft tekst en uitleg over onder andere de toepassingswijze en de vele mogelijkheden van dit type gietvloer. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in dunne egalisaties, dekvloeren en industriële eindafwerkingen.

De handleiding Cementgebonden Gietvloeren verscheen op initiatief van de Nederlandse Mortel Organisatie (NeMO) in samenwerking met het Belgische Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) en is te bestellen bij de SBR.

Reageer op dit artikel