nieuws

Arcadis dingt mee naar opdrachten VS

bouwbreed

hoofddorp – Arcadis is door het Amerikaanse leger uitgenodigd mee te dingen naar contracten voor het schoonmaken van verontreinigde terreinen. Het leger heeft voor het programma 260 miljoen euro uitgetrokken. Diverse geselecteerde ingenieursbureaus kunnen meedingen naar de opdrachten. De locaties waar Arcadis mogelijk aan de slag kan, liggen in de Verenigde Staten, Puerto Rico en […]

hoofddorp – Arcadis is door het Amerikaanse leger uitgenodigd mee te dingen naar contracten voor het schoonmaken van verontreinigde terreinen. Het leger heeft voor het programma 260 miljoen euro uitgetrokken. Diverse geselecteerde ingenieursbureaus kunnen meedingen naar de opdrachten.

De locaties waar Arcadis mogelijk aan de slag kan, liggen in de Verenigde Staten, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Arcadis voert sinds 2000 voor het Amerikaanse leger dergelijke klussen uit. Het ingenieursbureau werkt momenteel aan elf projecten en heeft recent het eerste gesaneerde terrein opgeleverd. De grond van de oude legerbases die Arcadis aanpakt, wordt zo behandeld dat hij weer aan de milieueisen voldoet die het leger aan zichzelf heeft opgelegd.

Afgelopen najaar kreeg Arcadis nog een opdracht van 34 miljoen euro van het Amerikaanse leger voor het vliegveld Lubock in Texas. Vorig voorjaar kreeg het ingenieursbureau nog een opdracht van 36 miljoen euro in Milan in de Amerikaanse staat Tennessee.

Reageer op dit artikel