nieuws

Wereldhave pakt 23,3 miljoen euro

bouwbreed

rotterdam – Wereldhave heeft in het eerste kwartaal 37 miljoen euro aan huur opgehaald. Door herwaarderingen steeg de winst van de beleggingsmaatschappij met 23,3 miljoen tot 52,2 miljoen euro. Het vastgoed van Wereldhave betreft 44 procent kantoren. Het aandeel van de winkels omvat 42 procent. De gebouwen bevinden zich in Finland (19 procent), Nederland (18 […]

rotterdam – Wereldhave heeft in het eerste kwartaal 37 miljoen euro aan huur opgehaald. Door herwaarderingen steeg de winst van de beleggingsmaatschappij met 23,3 miljoen tot 52,2 miljoen euro. Het vastgoed van Wereldhave betreft 44 procent kantoren. Het aandeel van de winkels omvat 42 procent. De gebouwen bevinden zich in Finland (19 procent), Nederland (18 procent) en de Verenigde Staten (17 procent). Ook in België (16 procent) en Frankrijk (10 procent) is de onderneming goed vertegenwoordigd. Wereldhave waagt zich nog niet aan een voorspelling van het resultaat.

Reageer op dit artikel