nieuws

Hulpmiddel Koramic zet stukjes dakpan vast

bouwbreed

zaltbommel – Koramic introduceert de hoek- en kilkeperklem. Dat is een hulpmiddel voor het vastzetten van stukjes dakpan die ontstaan bij het slijpen van hoek- en kilkepers. De klem bestaat uit een krokodillenbek en een binddraad. Beide zijn uit roestvast staal gemaakt. De krokodillenbek bijt zich in het stukje dakpan vast. Het pandeel wordt bij […]

zaltbommel – Koramic introduceert de hoek- en kilkeperklem. Dat is een hulpmiddel voor het vastzetten van stukjes dakpan die ontstaan bij het slijpen van hoek- en kilkepers. De klem bestaat uit een krokodillenbek en een binddraad. Beide zijn uit roestvast staal gemaakt. De krokodillenbek bijt zich in het stukje dakpan vast. Het pandeel wordt bij ene hoekkeper vastgezet aan de ruiterlat en bij een kilkeper aan een panlat of een zoomlat. De binddraad wordt daarvoor om een nagel of een schroef gedraaid. Koramic is het Wienerberger-merk voor keramische dakpannen en daktoebehoren.

Reageer op dit artikel