nieuws

Chairman van Mowlem stapt op

bouwbreed

londen – De voorzitter van de raad van bestuur en chairman van de Britse bouwer Mowlem Charles Fisher stapt op zodra een opvolger gevonden is. Fisher heeft dat meegedeeld tijdens de aandeelhoudersvergadering van Mowlem, dat al enige tijd met financiële en andere tegenslag te kampen heeft. Het zoeken naar een opvolger is inmiddels begonnen. Fisher […]

londen – De voorzitter van de raad van bestuur en chairman van de Britse bouwer Mowlem Charles Fisher stapt op zodra een opvolger gevonden is. Fisher heeft dat meegedeeld tijdens de aandeelhoudersvergadering van Mowlem, dat al enige tijd met financiële en andere tegenslag te kampen heeft. Het zoeken naar een opvolger is inmiddels begonnen.

Fisher deelde tegelijk mee dat de zaken in de eerste maanden van 2005 naar verwachting verlopen na de grondige herstructurering die onder leiding van algemeen directeur Simon Vivian is uitgevoerd. Mowlem raakte vorig jaar in de rode cijfers nadat het enkele tientallen miljoenen op projecten moest afschrijven. Bovendien werd het bedrijf aan de kant gezet bij het Bath Spa project en bij spoorwegwerken van Network Rail.

Reageer op dit artikel