nieuws

Zes kilometer nieuwe snelweg bij Almelo

bouwbreed Premium

almelo – Minister Peijs heeft gisteren het startsein gegeven voor de aanleg van de A35 Almelo-Wierden. De gemeenten Almelo en Wierden krijgen met de 6 kilometer snelweg een betere aansluiting op het hoofdwegennet. Ook verbetert de verkeersveiligheid ter plaatse als de weg in 2008 opengaat. Uniek aan het project is dat het Twentekanaal gelijktijdig met […]

almelo – Minister Peijs heeft gisteren het startsein gegeven voor de aanleg van de A35 Almelo-Wierden. De gemeenten Almelo en Wierden krijgen met de 6 kilometer snelweg een betere aansluiting op het hoofdwegennet. Ook verbetert de verkeersveiligheid ter plaatse als de weg in 2008 opengaat.

Uniek aan het project is dat het Twentekanaal gelijktijdig met de verlenging van de A35 wordt uitgediept en verbreed. De 2 miljoen kuub zand die hierbij vrijkomt, dient als ondergrond voor de nieuw aan te leggen A35.

Reageer op dit artikel