nieuws

Van Geel vernieuwt milieuregels

bouwbreed Premium

den haag – Staatssecretaris Van Geel (Milieu) gaat de huidige algemene milieuregels voor bedrijven vereenvoudigen. Voor 20.000 bedrijven, waaronder de houtverwerkingsbedrijven, wordt de milieuvergunning vervangen door algemene regels. Zo moet het voor bedrijven duidelijker worden aan welke voorschriften ze moeten voldoen. De vereenvoudiging moet leiden tot een betere handhaving. Van Geel denkt dat de modernisering […]

den haag – Staatssecretaris Van Geel (Milieu) gaat de huidige algemene milieuregels voor bedrijven vereenvoudigen. Voor 20.000 bedrijven, waaronder de houtverwerkingsbedrijven, wordt de milieuvergunning vervangen door algemene regels. Zo moet het voor bedrijven duidelijker worden aan welke voorschriften ze moeten voldoen. De vereenvoudiging moet leiden tot een betere handhaving. Van Geel denkt dat de modernisering van de regels kan leiden tot een vermindering van administratieve lasten voor het bedrijfsleven met 216 miljoen euro.

Reageer op dit artikel