nieuws

Van Doorn bouwt mengtrommel

bouwbreed Premium

soest – Groenbedrijf A.P. van Doorn uit Soest bouwde naar eigen ontwerp een mengtrommel voor een trommelzeef van de Duitse machinebouwer Doppstadt Calbe. De dichte trommel is voorzien van schoepen en spiralen waarmee Van Doorn grond en paardrijbodems mengt. Voorheen gebeurde dat met onder meer een wiellader, een kraan of een frees. Buiten de 6 […]

soest – Groenbedrijf A.P. van Doorn uit Soest bouwde naar eigen ontwerp een mengtrommel voor een trommelzeef van de Duitse machinebouwer Doppstadt Calbe. De dichte trommel is voorzien van schoepen en spiralen waarmee Van Doorn grond en paardrijbodems mengt. Voorheen gebeurde dat met onder meer een wiellader, een kraan of een frees. Buiten de 6 meter lange trommel bleef de Doppstadt SM 618 Profi gelijk. De diesel aangedreven machine is gemonteerd op een onderstel dat geschikt is voor de snelweg.

Een vrachtwagen vervoert de menger inclusief een extra trommel naar de verschillende locaties. De Doppstadt 618 is een eenmansmachine die in een kleine tien minuten is opgebouwd.

Reageer op dit artikel