nieuws

Specialisten tonen hun bedrijfstak

bouwbreed Premium

den haag – Gespecialiseerde aannemers laten op 21 en 22 april tijdens de Dagen van de Gespecialiseerde Aanneming zien wat ze in huis hebben. Naar verwachting zullen zo�n vierhonderd scholieren de dagen bij het leerbedrijf Stichting Haagbouw bezoeken. Zij kunnen er kennismaken met uiteenlopende beroepen zoals betonreparatie, rietdekken en dakdekken. Ook zijn er demonstraties. De […]

den haag – Gespecialiseerde aannemers laten op 21 en 22 april tijdens de Dagen van de Gespecialiseerde Aanneming zien wat ze in huis hebben.

Naar verwachting zullen zo�n vierhonderd scholieren de dagen bij het leerbedrijf Stichting Haagbouw bezoeken. Zij kunnen er kennismaken met uiteenlopende beroepen zoals betonreparatie, rietdekken en dakdekken. Ook zijn er demonstraties.

De bijeenkomsten vormen onderdeel van een landelijke campagne die gericht is op instroom, scholing en gezond en veilig werken in de gespecialiseerde bouwbranches.

De activiteiten beginnen om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Het adres van de Stichting Haagbouw is Tinwerf 16 Haag. (www. haagbouw.nl)

Reageer op dit artikel