nieuws

Sanitair: huiselijk of futuristisch

bouwbreed

veenendaal – Voor de inrichting van sanitaire ruimten zijn er twee nieuwe trends op komst: huiselijk en futuristisch. Dat is althans de voorspelling van CitroenAir uit Veenendaal, leverancier voor de professionele markt van sanitairaccessoires. Het bedrijf heeft een aantal producten in huis gehaald die inspelen op de nieuwe mode. Zo is er een wijnrode Rush-handdroger […]

veenendaal – Voor de inrichting van sanitaire ruimten zijn er twee nieuwe trends op komst: huiselijk en futuristisch. Dat is althans de voorspelling van CitroenAir uit Veenendaal, leverancier voor de professionele markt van sanitairaccessoires. Het bedrijf heeft een aantal producten in huis gehaald die inspelen op de nieuwe mode. Zo is er een wijnrode Rush-handdroger voor de huiselijke stijl en een roetzwarte droger voor de futurische lijn. Combinaties met pastelgetint zeepdispensers en andere accessoires in geborsteld roestvast staal zijn mogelijk.

Reageer op dit artikel