nieuws

Nieuwe dessins voor Plastica-gevelplaat

bouwbreed

waalwijk – Plastica Plaat BV heeft de platen Massief NT voor de buitenbekleding van gebouwen in zes nieuwe dessins. Er zijn een nieuwe houtkleur, nieuwe gebeitste kleuren in de Afro-serie en nieuwe Java-dessins. Met de nieuwe dessins is een eigentijds gevelbeeld te maken, meent Plastica Plaat, van modern en strak tot warm en natuurlijk. De nieuwe […]

waalwijk – Plastica Plaat BV heeft de platen Massief NT voor de buitenbekleding van gebouwen in zes nieuwe dessins. Er zijn een nieuwe houtkleur, nieuwe gebeitste kleuren in de Afro-serie en nieuwe Java-dessins. Met de nieuwe dessins is een eigentijds gevelbeeld te maken, meent Plastica Plaat, van modern en strak tot warm en natuurlijk.

De nieuwe Java dessins van Massief NT.

Reageer op dit artikel