nieuws

Gehoorbeschermers met radio-ontvanger

bouwbreed Premium

den haag – Het klinkt wat tegenstrijdig: gehoorbeschermers met een ingebouwde radio. Bilsom, onderdeel van de Bacou-Dalloz groep, levert de modellen Radio en Electo met een ontvanger voor middengolf- en FM-stations. Tegelijk versterkt het model Electo voor een grotere veiligheid het geluid van bijvoorbeeld waarschuwingsbellen en alarmsirenes. De stand van de gebruikte microfoons simuleert de […]

den haag – Het klinkt wat tegenstrijdig: gehoorbeschermers met een ingebouwde radio. Bilsom, onderdeel van de Bacou-Dalloz groep, levert de modellen Radio en Electo met een ontvanger voor middengolf- en FM-stations. Tegelijk versterkt het model Electo voor een grotere veiligheid het geluid van bijvoorbeeld waarschuwingsbellen en alarmsirenes. De stand van de gebruikte microfoons simuleert de natuurlijke manier van horen. De Electo versterkt het geluid tot maximaal 82 decibel. Beide modellen dempen omgevingslawaai van meer dan 82 decibell. Bilsom zegt veel aandacht te hebben besteed aan het draagcomfort van de gehoorbeschermers.

Reageer op dit artikel