nieuws

Altrex-zoldertrap klapt eenvoudig in

bouwbreed Premium

zwolle – De Woodytrex-De Luxe Alu is een nieuwe driedelige inklapbare aluminium zoldertrap van Altrex. De eenvoudig te monteren zoldertrap is voorzien van een geïsoleerd luik, zodat er kan worden bespaard op de stookkosten. De trap heeft zwart gecoate scharnieren. De scharnierarm met spanningsveer is aan de binnenzijde gemonteerd. Zo is de trap gemakkelijk en […]

zwolle – De Woodytrex-De Luxe Alu is een nieuwe driedelige inklapbare aluminium zoldertrap van Altrex. De eenvoudig te monteren zoldertrap is voorzien van een geïsoleerd luik, zodat er kan worden bespaard op de stookkosten.

De trap heeft zwart gecoate scharnieren. De scharnierarm met spanningsveer is aan de binnenzijde gemonteerd. Zo is de trap gemakkelijk en geruisloos in te klappen. De bakhoogte van 17 centimeter is voorzien van een tochtstrip voor een betere isolatie.

Blank geanodiseerde bomen zorgen ervoor dat de trap vuilafstotend is en niet afgeeft aan de handen. Grote rubberen voeten zorgen voor een extra stabiliteit. Het derde trapdeel is in drie maten leverbaar, waardoor elke gewenste plafondhoogte tot 2,90 meter kan worden bereikt zonder dat de trap op maat hoeft te worden gezaagd.

De Woodytrex-De Luxe Alu is leverbaar in diverse bakmaten. De maximale belasting is 150 kilogram. De fabrieksgarantie bedraagt 10 jaar.

Reageer op dit artikel