nieuws

Wijkvernieuwing gemeente Enschede

bouwbreed

enschede – Woningcorporatie Domijn en de gemeente Enschede gaan samenwerken bij het wijkvernieuwingsproject Wesselerbrink Noord. Van de 1500 woningen wordt ruim een kwart vervangen door nieuwbouw. De overige huizen worden gerenoveerd. Ook de openbare ruimten in de wijk krijgen een opknapbeurt. De gemeente Enschede stelt 5 miljoen euro beschikbaar voor de herinrichting van het openbaar […]

enschede – Woningcorporatie Domijn en de gemeente Enschede gaan samenwerken bij het wijkvernieuwingsproject Wesselerbrink Noord. Van de 1500 woningen wordt ruim een kwart vervangen door nieuwbouw. De overige huizen worden gerenoveerd. Ook de openbare ruimten in de wijk krijgen een opknapbeurt.

De gemeente Enschede stelt 5 miljoen euro beschikbaar voor de herinrichting van het openbaar gebied. Medio dit jaar wordt er een stedenbouwkundig Masterplan aan de bewoners gepresenteerd. Het wijkvernieuwingsproject moet in 2012 klaar zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels