nieuws

Vastgoedmonitor analyseert risicos

bouwbreed

amsterdam – Pricewaterhouse Coopers en Reasult bieden voortaan gezamenlijk een risicomonitor voor vastgoedontwikkeling aan. Het instrument is een hulp bij het objectiveren van de gevaren die op de loer liggen en zorgt voor een sturing op het zo goed mogelijke resultaat. Dienstverlener PwC kan bogen op ruime ervaring bij het integreren van risicomanagement voor zijn […]

amsterdam – Pricewaterhouse Coopers en Reasult bieden voortaan gezamenlijk een risicomonitor voor vastgoedontwikkeling aan. Het instrument is een hulp bij het objectiveren van de gevaren die op de loer liggen en zorgt voor een sturing op het zo goed mogelijke resultaat.

Dienstverlener PwC kan bogen op ruime ervaring bij het integreren van risicomanagement voor zijn klanten. Reasult van zijn kant bundelde alle kennis in het softwareprogramma Rearisk.

Volgens de initiatiefnemers zijn de risico�s van ieder project op zich nog wel te overzien. Een stuk lastiger echter is het beheer van een ruime ontwikkelportefeuille. Rea-risk helpt in de wirwar van marktfactoren en politieke besluitvorming zich een helder beeld te verschaffen.

Reageer op dit artikel