nieuws

Spitsstrook A27 mag worden aangelegd

bouwbreed

den haag – De spitsstrook op de A27 tussen knooppunt Gorinchem en Noordeloos mag worden aangelegd. De Raad van State heeft alle bezwaren tegen de aanleg verworpen. Die bezwaren kwamen van bewoners van de provinciale weg tussen Meerkerk en Lexmond. Zij verwachten een toename van sluipverkeer op de weg die parallel loopt aan de A27. […]

den haag – De spitsstrook op de A27 tussen knooppunt Gorinchem en Noordeloos mag worden aangelegd. De Raad van State heeft alle bezwaren tegen de aanleg verworpen. Die bezwaren kwamen van bewoners van de provinciale weg tussen Meerkerk en Lexmond. Zij verwachten een toename van sluipverkeer op de weg die parallel loopt aan de A27.

De Raad van State erkent dat de strook meer verkeer zal aantrekken, maar acht de genomen maatregelen tegen sluipverkeer voldoende.

Reageer op dit artikel