nieuws

Machinebouwer Full-Track zoekt wederverkopers

bouwbreed

utrecht – Fabrikant van vlindermachines Full-Track zoekt Nederlandse wederverkopers. De machinebouwer uit het Belgische Tessenderlo levert de afwerker voor betonvloeren in vier modellen. Op alle varianten is een motor van Honda gemonteerd waarvan de kleinste een vermogen van 4,5 kilowatt levert en de grootste 6,6 kilowatt. Een industriële overbrenging laat de vlinderbladen tot 200 keer […]

utrecht – Fabrikant van vlindermachines Full-Track zoekt Nederlandse wederverkopers.

De machinebouwer uit het Belgische Tessenderlo levert de afwerker voor betonvloeren in vier modellen. Op alle varianten is een motor van Honda gemonteerd waarvan de kleinste een vermogen van 4,5 kilowatt levert en de grootste 6,6 kilowatt. Een industriële overbrenging laat de vlinderbladen tot 200 keer per minuut draaien. Full-Track ontwikkelde een eigen kruisstuk met verlengde armen die het gewicht over de hele breedte van de machine verspreidt. Daardoor slijten de bladen gelijkmatiger en treedt op de uiteinden geen voortijdige slijtage op. De chemisch geharde stalen bladen zitten met een enkele bout aan de buitenkant van het kruisstuk vast.

De voorwerk- en afwerkbladen zijn symmetrisch en dus om te keren. De vier bladen bewegen via een buis met schroefdraad tegelijk omhoog en omlaag. De gebruiker hoeft voor het verwisselen niet met zijn handen in de kooi. Die is standaard afgewerkt met een harde poedercoating en komt als optie in een roestvaststalen uitvoering. Dubbele rubber dichtingen tussen de kooi en het blok vangen eventuele trillingen op.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels