nieuws

Eden legt hand op Hotel American

bouwbreed

amsterdam – Hotel American aan de Leidsekade in Amsterdam is in handen gekomen van hotelgroep Eden. Het familiebedrijf kondigt aan het populaire trefpunt aan het Leidseplein in oude glorie te herstellen. Het karakteristieke hotel uit het begin twintigste eeuw is gebouwd volgens de uitgangspunten van de art nouveau. “We zijn trots op de aanwinst”, aldus […]

amsterdam – Hotel American aan de Leidsekade in Amsterdam is in handen gekomen van hotelgroep Eden. Het familiebedrijf kondigt aan het populaire trefpunt aan het Leidseplein in oude glorie te herstellen. Het karakteristieke hotel uit het begin twintigste eeuw is gebouwd volgens de uitgangspunten van de art nouveau.

“We zijn trots op de aanwinst”, aldus topman L. Dijkstra. De leiding van het hotel gaat naar M. Lindelauf, oud-manager van Krasnapolsky. Eigenaar van hotel American was werelds grootste hotelgroep InterContinental, waartoe onder andere behoren de pleisterplaatsen van Crown Plaza en Holiday Inn. De groep Eden beschikt na de aankoop van American in Nederland over zeven hoogwaardige hotelaccommodaties.

Reageer op dit artikel