nieuws

CM zoekt oudste Lodestar-takel

bouwbreed

zaandam – Een oude takel van CM Lodestar die het nog doet is duizend euro waard. Louis Reyners uit Zaandam betaalt dit bedrag uit aan degene die de oudste nog werkende elektrische kettingtakel ter wereld van dit merk bezit. De vertegenwoordiger/handelaar die de oudste Lodestar ter wereld ontdekt krijgt ook duizend euro. De Nederlandse importeur […]

zaandam – Een oude takel van CM Lodestar die het nog doet is duizend euro waard. Louis Reyners uit Zaandam betaalt dit bedrag uit aan degene die de oudste nog werkende elektrische kettingtakel ter wereld van dit merk bezit. De vertegenwoordiger/handelaar die de oudste Lodestar ter wereld ontdekt krijgt ook duizend euro. De Nederlandse importeur van de Amerikaanse Lodestar-fabrikant Columbus McKinnon betaalt ook duizend euro aan degene die het meest nauwkeurig weet te voorspellen wanneer dit jaar bij de producent de miljoenste Lodestar van de band rolt. Louis Reyners stuurt alle Nederlandse inzendingen naar de fabrikant die de uiteindelijke selectie maakt. Columbus McKinnon viert met de actie het vijftigjarige bestaan van de Lodestar en de productie van de miljoenste elektrische kettingtakel van dit merk dit najaar.

Reageer op dit artikel