nieuws

Ball-Tik-schuifdeurrollers sterk en stil

bouwbreed

zwijndrecht – Gelagerde stalen wielen voorzien van een sterke glasvezelversterkte kunststof coating. Dat is de oplossing die Ball-Tik heeft bedacht voor een geruisloze en lichte bediening van zware schuifdeuren. Schreuder & Co Siebol uit Zwijndrecht levert ze sinds kort. Deze nieuwe rollers hebben wel de goede en niet de slechte eigenschappen van de conventionele stalen […]

zwijndrecht – Gelagerde stalen wielen voorzien van een sterke glasvezelversterkte kunststof coating. Dat is de oplossing die Ball-Tik heeft bedacht voor een geruisloze en lichte bediening van zware schuifdeuren. Schreuder & Co Siebol uit Zwijndrecht levert ze sinds kort.

Deze nieuwe rollers hebben wel de goede en niet de slechte eigenschappen van de conventionele stalen rollers (zwaar te belasten maar lawaaiïg) en kunstof rollers (geluidsarm maar minder sterk).

Het deurbeslag met de kunststofgecoate rollers is binnen en buiten te gebruiken. Toepassing van de rollers bij allerlei hangend railtransport is ook mogelijk. De toegepaste pa-coating maakt ze bestand tegen tal van chemicaliën.

De deurrollers zijn er in een enkele en een dubbele uitvoering. Er zijn speciale kabelrollers voor de geleiding van kabels die, zoals bij bovenloopkranen, over een vast traject moeten kunnen worden verplaatst.

Er zijn aparte rollers waaraan kleine takels of gereedschap kunnen worden opgehangen.

Reageer op dit artikel