nieuws

Amsterdam betaalt uitbaters garage

bouwbreed Premium

AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam en Parkeermanagement Nederland/Fortis hebben een financiële regeling getroffen voor hun geschil over de bouwplannen op het Stationseiland Amsterdam Centraal. De gemeente voorkomt daarmee dat PMN/Fortis een schadeclaim wegens planschade kan indienen. PMN/Fortis trekken hun bezwaar en beroep tegen het bestemmingsplan en de bouw- en de milieuvergunning in. Daarmee kan de […]

AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam en Parkeermanagement Nederland/Fortis hebben een financiële regeling getroffen voor hun geschil over de bouwplannen op het Stationseiland Amsterdam Centraal. De gemeente voorkomt daarmee dat PMN/Fortis een schadeclaim wegens planschade kan indienen. PMN/Fortis trekken hun bezwaar en beroep tegen het bestemmingsplan en de bouw- en de milieuvergunning in. Daarmee kan de bouw van het busstation en de auto-onderdoorgang aan de IJzijde van het station doorgaan.

PMN en Fortis hadden bezwaar tegen de herinrichting omdat de door hun uitgebate parkeergarage aan de Prins Hendrikkade minder goed bereikbaar zou worden.

Reageer op dit artikel