nieuws

Servicecontract IOB en Heineken

bouwbreed

hellevoetsluis – Ingenieursburo IOB heeft met Heineken een overeenkomst gesloten voor bouwkundige en constructieve aanpassingen van zijn activiteiten. Het contract geldt voor het lopende jaar met een optie voor 2006. Directeur E. Ooft van het in Hellevoetsluis gevestigde ingenieursbureau spreekt van “een afroepcontract voor engineeringswerkzaamheden”. Ooft: “We zijn mede groot geworden door de voedingsmiddelenindustrie en […]

hellevoetsluis – Ingenieursburo IOB heeft met Heineken een overeenkomst gesloten voor bouwkundige en constructieve aanpassingen van zijn activiteiten. Het contract geldt voor het lopende jaar met een optie voor 2006.

Directeur E. Ooft van het in Hellevoetsluis gevestigde ingenieursbureau spreekt van “een afroepcontract voor engineeringswerkzaamheden”. Ooft: “We zijn mede groot geworden door de voedingsmiddelenindustrie en beschikken over de nodige ervaring met productiebedrijven die 24 uur per dag doordraaien.”

Het servicecontract heeft betrekking op de vijftien distributiecentra, waarvoor het ingenieursbureau van 1996 tot 2003 het ontwerp en de bouwkundige en constructieve engineering verzorgde en geldt tevens voor de vier productielocaties.

Reageer op dit artikel