nieuws

Lintje oud-voorzitter Bouwend Nederland

bouwbreed Premium

fijnaart – De oud-voorzitter van de Afdeling Brabant-West van Bouwend Nederland G.J.C. Quirijnen heeft een koninklijke onderscheiding gekregen. Uit handen van de burgemeester van Rucphen ontving hij de versierselen behorend bij het Ridderschap in de Orde van Oranje-Nassau. Quirijnen is jarenlang actief geweest als bestuurslid en voorzitter van de afdeling. Daarnaast zette hij zich in […]

fijnaart – De oud-voorzitter van de Afdeling Brabant-West van Bouwend Nederland G.J.C. Quirijnen heeft een koninklijke onderscheiding gekregen. Uit handen van de burgemeester van Rucphen ontving hij de versierselen behorend bij het Ridderschap in de Orde van Oranje-Nassau. Quirijnen is jarenlang actief geweest als bestuurslid en voorzitter van de afdeling. Daarnaast zette hij zich in voor projecten op het gebied van werkgelegenheid en een betere naleving van de veiligheids- en arboregelgeving. De kersverse ridder heeft zich daarnaast regionaal en landelijk altijd sterk gemaakt voor de positie van het kleinbedrijf in de bouw inclusief de kwaliteit ervan.

Reageer op dit artikel