nieuws

Imca en De Vlieger definitief uit elkaar

bouwbreed

amsterdam – Erik de Vlieger heeft definitief afstand genomen van de Imca Group, waartoe vooral vastgoedactiviteiten behoren. De Amsterdamse ondernemer had zich al teruggetrokken uit het dagelijks bestuur, maar heeft nu ook als aandeelhouder geen betrokkenheid meer bij het bedrijf. Dat heeft Imca gisteren bekendgemaakt. Het bestuur van Imca heeft een meerderheidsbelang in de onderneming […]

amsterdam – Erik de Vlieger heeft definitief afstand genomen van de Imca Group, waartoe vooral vastgoedactiviteiten behoren. De Amsterdamse ondernemer had zich al teruggetrokken uit het dagelijks bestuur, maar heeft nu ook als aandeelhouder geen betrokkenheid meer bij het bedrijf. Dat heeft Imca gisteren bekendgemaakt.

Het bestuur van Imca heeft een meerderheidsbelang in de onderneming verworven. De Vlieger heeft nu een minderheidsbelang, dat is ondergebracht in een onafhankelijke stichting. Daarmee is hij een aandeelhouder op afstand geworden en heeft hij geen invloed meer op de dagelijkse gang van zaken bij Imca.

Reageer op dit artikel