nieuws

Full-Track laat betere vlindermachine zien

bouwbreed

tessenderlo – Full-Track introduceert op de Bouwbeurs zijn enkelvoudige vlindermachines op de Nederlandse markt. De dubbele machines van het betonvloerbedrijf uit het Belgische Tessenderlo beleven in Utrecht hun Europese première. Full-Track ontwikkelde zelf een systeem om vlinderbladen te wisselen. De verbetering bestond aanvankelijk uit kruisstukken die onder bestaande machines werden gemonteerd. Het huidige systeem bestaat […]

tessenderlo – Full-Track introduceert op de Bouwbeurs zijn enkelvoudige vlindermachines op de Nederlandse markt. De dubbele machines van het betonvloerbedrijf uit het Belgische Tessenderlo beleven in Utrecht hun Europese première. Full-Track ontwikkelde zelf een systeem om vlinderbladen te wisselen. De verbetering bestond aanvankelijk uit kruisstukken die onder bestaande machines werden gemonteerd. Het huidige systeem bestaat uit verlengde armen en bladen die met één bout aan het uiteinde van de arm zijn bevestigd. De machines draaien tot 200 toeren per minuut en werken volgens de bouwer door het stuggere kruisstuk de vloer beter af.

De bestuurder kan de bladen tegelijk omhoog en omlaag afstellen. De machine is voorzien van een roestvast stalen stuur, een hefoog en een transportbuis.

Full-Track, hal 7, stand F084

Reageer op dit artikel