nieuws

Custers maakt werk op hoogte makkelijker

bouwbreed

venray – Custers Hydraulica laat op de Bouwbeurs een verbeterde versie zien van de truckhoogwerker CTE Z20, de eerste handelsuitvoering van de hoogwerker op aanhanger R20 en een uitbreiding van het steigerprogramma.

De R20 is een dubbele knikarm/telescoophoogwerker op aanhangwagen met een werkhoogte van 20 meter. Deze compacte hoogwerker heeft een reikwijdte van 8,5 meter bij een korflast van 200 kilo. Het knikpunt van de hoogwerker ligt op 9 meter.

De CTE Z20 is een 20 meter autohoogwerker op een 3,5 tons chassis waarvoor een B-rijbewijs volstaat. Bij de vernieuwing legde Custers vooral de aandacht op de compactheid. Met de nieuwe uitvoering kunnen bijvoorbeeld schilders en schoonmakers beter uit de voeten in het stedelijke gebied. De hoogwerker biedt een vlucht van 9,5 meter bij een korfbelasting van 200 kilo. De uitbreiding voor de steigers is een werkplatform voor het werk rond dakkapellen. Het platform kraagt 2,60 meter uit en past op steigers van om het even welk merk. De Venrayse onderneming zegt de eerste te zijn die zo�n voorziening met vier platforms aanbiedt. Concurrerende producten hebben twee platforms en kragen minder ver uit, zegt Custers.

Custers, hal 7, stand B058

Reageer op dit artikel