nieuws

Austria introduceert binnendeuren Entry

bouwbreed

lisse – Austria Deuren BV uit Lisse brengt de nieuwe serie Entry binnendeuren. De paneeldeuren zijn er in dichte uitvoeringen (Boston en Tampa) en in glasmodellen (Orlando, Richmond en Reno). De deuren zijn voornamelijk opgebouwd uit mdf en spaanplaat. De glasmodellen worden gemaakt met glas in lood waarvan het lood is vervangen door aluminium en met […]

lisse – Austria Deuren BV uit Lisse brengt de nieuwe serie Entry binnendeuren. De paneeldeuren zijn er in dichte uitvoeringen (Boston en Tampa) en in glasmodellen (Orlando, Richmond en Reno). De deuren zijn voornamelijk opgebouwd uit mdf en spaanplaat. De glasmodellen worden gemaakt met glas in lood waarvan het lood is vervangen door aluminium en met authentiek glas in lood. Een andere mogelijkheid is facet geslepen veiligheidsglas. De hoogte 231,5 centimeter is zonder meerprijs verkrijgbaar. De deuren worden standaard afgeleverd met twee grondverflagen. Showroomdeuren kunnen worden afgelakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels