nieuws

Arcadis ontwerpt rondweg Warschau

bouwbreed

arnhem – Ingenieursbureau Arcadis heeft opdracht gekregen om een deel van de nog aan te leggen rondweg van de Poolse hoofdstad Warschau te ontwerpen. Met de order is een bedrag van 3,2 miljoen euro gemoeid. Onderdeel van de opdracht is een studie naar alternatieve routes en aanpassing van de onderliggende infrastructuur aan het te kiezen […]

arnhem – Ingenieursbureau Arcadis heeft opdracht gekregen om een deel van de nog aan te leggen rondweg van de Poolse hoofdstad Warschau te ontwerpen. Met de order is een bedrag van 3,2 miljoen euro gemoeid. Onderdeel van de opdracht is een studie naar alternatieve routes en aanpassing van de onderliggende infrastructuur aan het te kiezen tracé.

Arcadis ontwerpt bovendien vier viaducten, regelt de grondaankoop en de benodigde vergunningen. Ook zal het Arnhemse ingenieursbureau de aanbestedingsprocedure verzorgen om een aannemer te selecteren.

Volgens bestuurder M. Jaski van Arcadis is de order “een nieuw voorbeeld” van de behoefte in Polen om te investeren in infrastructuur.

Reageer op dit artikel