nieuws

AM knapt Vughts winkelcentrum op

bouwbreed

nieuwegein – AM Vastgoed gaat het winkelcentrum Marktveldpassage grondig opknappen. De projectontwikkelaar heeft het complex daarom voor een bedrag van 12,4 miljoen euro overgenomen van Rodamco Europe. De Marktveldpassage is nu eigendom van Rutten Hilferink, een beleggingsmaatschappij waaraan AM de winkellocatie heeft doorverkocht. De investeerder heeft van een andere partij acht huurwoningen gekocht die onderdeel […]

nieuwegein – AM Vastgoed gaat het winkelcentrum Marktveldpassage grondig opknappen. De projectontwikkelaar heeft het complex daarom voor een bedrag van 12,4 miljoen euro overgenomen van Rodamco Europe. De Marktveldpassage is nu eigendom van Rutten Hilferink, een beleggingsmaatschappij waaraan AM de winkellocatie heeft doorverkocht. De investeerder heeft van een andere partij acht huurwoningen gekocht die onderdeel uitmaken van het complex.

Het duo gaat het komende jaar overleggen met de gemeente en de huurders over hoe de Marktveldpassage het beste opgeknapt kan worden. Het project maakt onderdeel uit van de plannen van AM Vastgoed om in middelgrote en kleine gemeenten centrum- en winkelgebieden te ontwikkelen.

Reageer op dit artikel