nieuws

Speedheat Piepmiep in nieuw jasje

bouwbreed

schoondijke – De Speedheat Piepmiep voorkomt dat de elektrische vloerverwarming beschadigt tijdens het leggen van een tegelvloer. De fabrikant van elektrische verwarmingsproducten paste het inmiddels dertien jaar oude apparaat aan met verbeterde elektronica en vernieuwde het ontwerp. Het nieuwe model is ongeveer vijf maal kleiner dan het oude model en gebruikt veel minder energie. Zo […]

schoondijke – De Speedheat Piepmiep voorkomt dat de elektrische vloerverwarming beschadigt tijdens het leggen van een tegelvloer. De fabrikant van elektrische verwarmingsproducten paste het inmiddels dertien jaar oude apparaat aan met verbeterde elektronica en vernieuwde het ontwerp. Het nieuwe model is ongeveer vijf maal kleiner dan het oude model en gebruikt veel minder energie. Zo gaan haar twee AA-batterijen in monitortoestand minstens twaalf maanden mee. De Piepmiep wordt op de vloerverwarming aangesloten en weer losgekoppeld als de tegelvloer is gelegd. Doet zich tijdens het leggen van de vloer een storing voor omdat bijvoorbeeld de tegelzetter zijn hamer op de elementen van de vloerverwarming laat vallen dan begint het toestel te piepen. De leverancier uit Schoondijke benadrukt dat Speedheat de vloerverwarming niet als doe-het-zelf-pakket aanbiedt maar zelf installeert of via de eigen installateur laat aanbrengen. Speedheat Nederland is een franchiseorganisatie met twaalf vestigingen verspreid over het land.

Reageer op dit artikel