nieuws

Duplexwoningen gesloopt in Pernis

bouwbreed Premium

pernis – Oranje Demontage start 1 februari met de sloop van veertig duplexwoningen. Met de afbraak zet corporatie Woonbron Maasoevers de volgende fase in van de vernieuwing van de woningvoorraad in Pernis. Gekozen is voor duurzame sloop waarbij zo veel mogelijk materialen worden hergebruikt. Op de slooplocatie verrijzen 42 levensloopbestendige woningen. In augustus 2003 werd […]

pernis – Oranje Demontage start 1 februari met de sloop van veertig duplexwoningen. Met de afbraak zet corporatie Woonbron Maasoevers de volgende fase in van de vernieuwing van de woningvoorraad in Pernis. Gekozen is voor duurzame sloop waarbij zo veel mogelijk materialen worden hergebruikt.

Op de slooplocatie verrijzen 42 levensloopbestendige woningen. In augustus 2003 werd de sloopvergunning afgegeven. Anderhalf jaar later verhuisde de laatste bewoner naar een passend alternatief.

Reageer op dit artikel