nieuws

Cobouwsite vernieuwd

bouwbreed

De Cobouwsite is het nieuwe jaar met een aantal veranderingen begonnen. De belangrijkste wijziging is aanpassing van de menubalk, die sterk is uitgebreid en overzichtelijker is gemaakt. Nieuw is een startpagina voor aanbestedingen: de aanbestedingenlinks. Verder komt bij het aanklikken van �Aanbestedingen� en �Uitslagen� de aanbestedingen respectievelijk uitslagen van de lopende en de vorige week […]

De Cobouwsite is het nieuwe jaar met een aantal veranderingen begonnen. De belangrijkste wijziging is aanpassing van de menubalk, die sterk is uitgebreid en overzichtelijker is gemaakt. Nieuw is een startpagina voor aanbestedingen: de aanbestedingenlinks. Verder komt bij het aanklikken van �Aanbestedingen� en �Uitslagen� de aanbestedingen respectievelijk uitslagen van de lopende en de vorige week op het scherm. Deze zijn bovendien nu uitgebreid met berichten uit andere bronnen dan Cobouw.

Het aantal knoppen is sterk uitgebreid, waardoor de gezochte informatie sneller is te vinden. De informatie onder die knoppen is bovendien ook veel uitgebreider. Zo is bijvoorbeeld onder de knop �Contact� te vinden bij wie u terecht kunt met vragen over alle mogelijke onderwerpen, en is onder de knop �Adverteren� informatie opgenomen over het adverteren in de krant, op de site en in de specials.

Met inmiddels een kleine zes miljoen pageviews en bijna 700.000 bezoekers per jaar, wordt de Cobouwsite een steeds belangrijker informatiebron voor de bouw.

Reageer op dit artikel