nieuws

B15 draadhuls met Clip-Fix verkrijgbaar

bouwbreed

nunspeet – Voor snelle en maatvaste inbouw van een B15 draadhuls op de wapening biedt Hakron de Clip-Fix. De draadhuls wordt in de Clip-Fix plaat vastgeschroefd. Deze plaat staat dan altijd loodrecht op het betonoppervlak en is in hoogte verstelbaar. Ankerpunten voor schroefstempels of bekistingsankers zijn makkelijk te plaatsen met het systeem. De leverancier uit […]

nunspeet – Voor snelle en maatvaste inbouw van een B15 draadhuls op de wapening biedt Hakron de Clip-Fix. De draadhuls wordt in de Clip-Fix plaat vastgeschroefd. Deze plaat staat dan altijd loodrecht op het betonoppervlak en is in hoogte verstelbaar. Ankerpunten voor schroefstempels of bekistingsankers zijn makkelijk te plaatsen met het systeem.

De leverancier uit Nunspeet adviseert het voor wapeningsnetten en betonstaalstaven met doorsneden van 6 tot 20 millimeter. Het is eenvoudig in te bouwen voor het betonstorten. Hakron noemt de draadhuls ideaal voor het aanbrengen van slangen van vloerverwarmingen en koelelementen.

Reageer op dit artikel