nieuws

Business Park Arnhem geprofileerd als energiepark

bouwbreed

arnhem – Business Park Arnhem, waar onder meer KEMA is gevestigd, wordt verkocht aan ontwikkelaar TCN uit Nieuwegein. Beide partijen sloten daartoe een intentie-overeenkomst. TCN heeft plannen met zowel de bestaande gebouwen op het parkachtige terrein als met mogelijke nieuwbouw. De projectontwikkelaar wil panden renoveren en de bedrijfsruimten beter in de markt zetten. Een deel […]

arnhem – Business Park Arnhem, waar onder meer KEMA is gevestigd, wordt verkocht aan ontwikkelaar TCN uit Nieuwegein. Beide partijen sloten daartoe een intentie-overeenkomst.

TCN heeft plannen met zowel de bestaande gebouwen op het parkachtige terrein als met mogelijke nieuwbouw. De projectontwikkelaar wil panden renoveren en de bedrijfsruimten beter in de markt zetten. Een deel van de gebouwen wordt waarschijnlijk binnenkort aangewezen als rijksmonument. TCN wil niets afdoen aan de landschappelijke uitstraling van het businesspark.

TCN zal ook het bestaande masterplan voor nieuwbouw op Business Park Arnhem respecteren, aldus directeur Koolen. Het plan, dat behalve kantoren ook woningbouw omvat, is door het businesspark opgesteld in samenwerking met de gemeente en bouwcombinatie BAM/Giesbers.

TCN zal het park als energiepark profileren, een uitstraling die het park van oudsher heeft en waarmee TCN nieuwe huurders wil interesseren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels