nieuws

Wethouders van Zundert stappen op

bouwbreed Premium

zundert – Twee van de drie wethouders uit het Zundertse college zijn opgestapt. Het betreft CDA-wethouder R. Van Tilburg en diens collega B. Poppelaars (Agrarisch Belang). Aanleiding is het recente besluit van de gemeenteraad om permanente bewoning op het recreatiepark Patersven in Wernhout te legaliseren. Dit staat haaks op het programma-akkoord van de coalitie, waarin […]

zundert – Twee van de drie wethouders uit het Zundertse college zijn opgestapt. Het betreft CDA-wethouder R. Van Tilburg en diens collega B. Poppelaars (Agrarisch Belang). Aanleiding is het recente besluit van de gemeenteraad om permanente bewoning op het recreatiepark Patersven in Wernhout te legaliseren. Dit staat haaks op het programma-akkoord van de coalitie, waarin staat dat Zundert handhavend zal blijven optreden tegen permanente bewoning van de vierhonderd vakantiewoningen.

Reageer op dit artikel